آی‌تی‌تلکام

معرفی برخی از پر کاربردترین انواع مبدل شبکه

توضیحات معرفی برخی از پر کاربردترین انواع مبدل شبکه

در دنیای امروز روز به روز به پیچیدگی شبکه‌های بی سیم و اینترنت افزوده می‌شود. با رشد صنعت و تکنولوژی انتقال اطلاعات به مسافت‌های دورتر و بین شبکه‌ها امکان پذیر شده است. به این ترتیب می‌توان با کمک گرفتن از انواع مبدل شبکه این پیچیدگی را کاهش داد.

با بالا رفتن سرعت و پهنای باند در شبکه‌ها می‌توان از انواع مبدل شبکه به عنوان راه حل این پیچیدگی‌ها بهره گرفت.

از مزایای دیگر مبدل شبکه این است که با تبدیل یا انتقال شبکه و پورت‌ها به یکدیگر، بخش زیادی از هزینه‌ها کاهش می‌یابد و دیگر نیازی به تغییر دستگاه‌ها، پورت‌ها و خرید کابل نیست. در بسیاری از موارد با استفاده از مبدل شبکه، بسیاری از مشکلات و هزینه‌ها به طرز چشمگیری کاهش می‌یابند. شناخت کافی از انواع مبدل شبکه، که طیف بسیار گسترده‌ای را در برمی‌گیرند می‌تواند به شما در زمینه حل مشکلات و کاهش هزینه‌ها کمک شایانی کند.

مبدل شبکه برای بستر فیبر به سریال

مبدل فیبر به سریال، برای انتقال و تبدیل اطلاعات و داده‌های سریال به فیبر نوری، در شبکه‌ها کاربرد دارد. به وسیله این مبدل می‌توان اطلاعات سریال را دریافت و تحت شبکه فیبر نوری تا چندین کیلومتر ارسال کرده و به دنبال آن، با مبدلی دیگر، مجددا داده‌ها را به سریال تبدیل کرد.

از دیگر ویژگی‌های این مبدل این است که می‌توان تعدادی مبدل فیبر نوری برای انتقال داده‌های سریال به کار برد و اطلاعات را ارسال کرد.در ادامه می‌توان با استفاده از  dip switch بدون نیاز به راه اندازی مجدد دستگاه، توپولوژی فیبر نوری و سریال را تغییر داد.

مبدل صنعتی سریال به فیبر نوری، این توانایی را دارد که سرعت انتقال اطلاعات سریال را، به صورت خودکار تشخیص دهد که در نتیجه تنظیمات مبدل شبکه، کاربردی در مدل صنعتی نخواهند داشت.

مبدل شبکه برای بستر E1 به شبکه

زمانی که شما شبکه‌ای مبتنی بر IP دارید و نیاز دارید که خطوط E1 را از طریق شبکه انتقال دهید باید از تکنولوژی به نام Tim over IP استفاده کنید. به این ترتیب کار با استفاده از مبدل‌هایی صورت می‌گیرید که E1 نام دارند. این تکنولوژی موجب استقرار خدمات مبتنی بر TDM می‌شود تا به سادگی و با استفاده از یک یا چندین جفت از مبدل شبکه E1 در هر مکانی که اینترنت و شبکه وجود دارد در دسترس باشد.

مبدل ایوان به اترنت با ظرفیت‌های مختلف ارائه می‌شود و تعداد پورت‌ها نیز در این نوع از مبدل شبکه دارای تنوع هستند. این تنوع به این معنی است که باید با توجه به نیاز و کاربرد پروژه، بهترین انتخاب انجام گیرد.

همچنین نصب و راه اندازی این دستگاه‌ها روش آسانی دارد و بدون اتلاف وقت صورت می‌گیرد.

انواع مبدل شبکه برای بستر فیبر به شبکه

مبدل فیبر نوری، سیگنال را از کابل مسی دریافت می‌کند و آن را به یک سیگنال نوری سبک تبدیل می‌کند، سپس به وسیله کابل فیبر نوری می‌تواند آن را انتقال دهد. مبدل فیبر به شبکه در واقع سیگنال مسی را به سیگنال نوری تبدیل می‌کند.

به مبدل فیبر نوری، مدیا کانورتر نیز می‌گویند که رایج‌ترین نوع آن، دستگاهی است که به عنوان گیرنده و فرستنده، در شبکه‌های مسی، سیگنال‌های الکتریکی را به امواج نور مورد نیاز در شبکه فیبر نوری تبدیل می‌کند.

زمانی که فاصله بین دو دیوایس شبکه از محدوده انتقال کابل مسی بیشتر باشد، اتصال فیبر نوری ضرورت پیدا می‌کند، به این ترتیب با استفاده از مبدل‌های فیبر نوری می‌توان دیوایس‌های شبکه را، با پورت مسی و در فواصل زیاد به وسیله کابل فیبر نوری به هم متصل کرد.

مبدل فیبر نوری یا مدیا کانورترها در بیشتر موارد از پروتکل خاصی برخوردار هستند که برای انواع مختلف شبکه‌ها با نرخ داده‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند.

انواع مبدل شبکه برای بستر سریال به شبکه

مبدل سریال به اترنت کاربردهای زیادی در بخش‌های مختلف دارد. با استفاده از این مبدل شبکه می‌توان دستگاه‌ها و ماژول‌های سریال را به شبکه‌های LAN، WAN و اینترنت یا اترنت تبدیل کرد. از دیگر کاربردهای این مبدل می‌توان به متصل کردن اچ ام آی به پی ال سی اشاره کرد. این مبدل شبکه با توجه به استاندارد‌های جهانی، در پروتکل TCP/IP کاربر را قادر می‌سازد تا داده‌های خود را از درگاه سریال اترنت (ethernet) و شبکه‌های بی سیم، بدون نیاز به تنظیمات خاص، به یکدیگر تبدیل کند و از آن‌ها استفاده کند.

این گونه مبدل شبکه با توجه به کاربردی که دارد بسیار متنوع بوده و با شکل‌های گوناگون تولید و عرضه می‌شود. 

راه‌های ارتباطی با ما
۰۲۱-۴۴۴۴۶۰۱۲
sale@ittelecom.ir
تهران، جنت‌آباد جنوبی، انتهای خیابان چهارباغ غربی، پلاک ۵۵