آی‌تی‌تلکام

مودم 4G هواوی E5172 چه ویژگی‌هایی دارد

توضیحات مودم 4G هواوی E5172 چه ویژگی‌هایی دارد

اطلاعات زیادی در مورد مودم 4G هواوی E5172 به زبان فارسی وجود ندارد سعی می‌شود در این مقاله اطلاعاتی برای خریداران این محصول ارائه شود.البته لازم به ذکر است که تا بحال این مودم نه در فروشگاه‌های حقیقی و نه در فروشگاه‌های مجازی ایران عرضه نمی‌شد ولی آنطور که پیدا است در حال حاضر این مودم در ایران موجود و قابل عرضه است.

می‌توان حضور ناگهانی این مودم را به بازار ناسالم و غیر شفاف محصولات شبکه و مخصوصا مودم‌های همراه و ۴G ربط داد چرا که شرکت‌ها سعی دارند هر نوع جنس و مودمی را خریداری کنند و با قیمت‌های ارزان‌تر یا گران‌تر به خریداران عرضه کنند؛ به احتمال زیاد این مودم نیز با همین شرایط وارد بازار ایران شده و فاقد گارانتی یا فروش رسمی است.

در هر حال، در ادامه مشخصات و قابلیت‌های مودم 4G هواوی E5172 بررسی می شود:

سبک طراحی منسوخ

شکل ظاهری مودم 4G هواوی E5172 نشان می‌دهد که این مودم جزء قدیمی‌ترین مودم‌های رومیزی ۴G هواوی است. لااقل واضح است که این مودم در فهرست مودم‌هایی که در چند سال اخیر توسط این شرکت تولید شده است، وجود ندارد.

چرا که روش طراحی و محلی که شیار سیم‌کارت در آن قرار می‌گیرد و همینطور پورت‌ها و سایز و بزرگی آن بسیار با سبک طراحی کنونی مودم‌های این کمپانی متفاوت است.

طراحی ظاهری

مودم 4G هواوی E5172 دارای طراحی عمودی است که یکی از شاخصه‌های ظاهری برجسته آن به شمار می‌آید. این مودم در اندازه ۱۷۳ در ۱۲۴ در ۳۱.۵ میلی‌متر تولید شده است. بنابراین، نسبت به مودم‌های جدید دارای شکل ظاهری بزرگ و قطوری است. همچنین این مودم چیزی حدود ۵۰۰ گرم وزن دارد که پر واضح است جابه‌جایی و حمل آن اصلا راحت نیست و عاقلانه به نظر نمی‌رسد.

در قسمت پشتی مودم 4G هواوی E5172 یک پورت LAN صد مگابیتی و همینطور یک پورت تلفن RJ۱۱ تعبیه شده است. علاوه بر آن می‌توان با برداشتن درب پشتی آن به شیار سیم‌کارت و کارت حافظه دسترسی پیدا کرد.

سبک طراحی این مودم عامه پسند نیست و بعبارت دیگر شکل ظاهری جذابی ندارد.

مودم 4G هواوی E5172 چه ویژگی‌هایی دارد

از این مودم می‌توان مدل‌های گوناگونی را در بازار یافت اما در کل در دسته مودم‌های ۴G LTE Cat۵ با سرعت دانلود ۱۵۰ مگابیت و سرعت آپلود ۵۰ مگابیت قرار می‌گیرند.امکان دارد که در مدل های گوناگون فرکانس‌هایی که پشتیبانی می‌شوند با هم فرق داشته باشند اما لازم به ذکر است که مودم 4G هواوی E5172 توانایی پشتیبانی از  اینترنت FDD ، اینترنت TDD یا فرکانس‌های TD- LTE را دارد.فرکانس TD-LTE این مودم ۲۶۰۰ مگاهرتز است که تنها شاتل روی آن سرویس اینترنت TD-LTE را ارائه می‌کند. سایر فرکانس‌ها برای شبکه ۴G می باشند. در نتیجه، چنانچه در ایران هستید و قصد خرید این مودم را دارید؛ قطعا تنها برای مصارف ۴G قابل استفاده است و جوابگوی TD-LTE نمی باشد.

هنچنین مودم مذکور دارای یک کانکتور SMA است که به منظور نصب آنتن خارجی تعبیه شده است. با این همه، این آنتن تقویت سیگنال‌های شبکه موبایل را برعهده دارد.

در قسمت وای‌فای، همانطور که انتظار می‌رود با استاندارد ۸۰۲.۱۱n سازگار است و از فرکانس ۲.۴ گیگاهرتز پشتیبانی می‌کند که بیشترین سرعت آن در عالی‌ترین شرایط زیر ۳۰۰ مگابیت است. اطلاعات درج شده در دفترچه راهنمای این مودم نشان می‌دهد که در حالت ماکزیمم ۳۲ دستگاه می‌توانند به صورت همزمان به وای‌فای مودم 4G هواوی E5172 وصل شوند.توانایی پشتیبانی از کدهای دستوری، sms، پنل تحت وب، IPV۶ و سایر قابلیت‌های معمول در مودم روترهای تلفن همراه را دارد و مجهز به سیستم‌های رمزنگاری WPA۲ است.

سخن پایانی در مورد مودم 4G هواوی E5172

از قیمت و سایر شرایط عرضه این مودم در بازار اطلاعی در دست نیست اما با مقایسه قابلیت‌ها و مشخصات آن با سایر مودم‌های ۴G موجود در بازار ایران قطعا به این نتیجه می‌رسیم که مدل‌های بهتر با قیمت‌های مقرون‌به‌صرفه‌تری وجود دارد و خرید آن زیاد منطقی به نظر نمی‌رسد.کسی که قصد خرید این مودم را دارد به طور حتم باید دلایل محکم و منطقی برای انتخاب آن داشته باشد در غیر اینصورت خرید مودم‌های جدیدتر موجود در بازار عاقلانه‌تر است.به عنوان مثال در همان رنج می توان مودم رومیزی ۴G، هواوی مودم‌های B۳۱۵ و B۳۱۰ را معرفی کرد.

تی‌پی‌لینک نیز مودم‌های M۷۳۰۰ را عرضه کرده است که هم از لحاظ کارایی و هم از لحاظ طراحی ظاهری مناسب‌تر از هواوی E۵۱۷۲ هستند.شواهد نشان می‌دهد همراه اول این مدل مودم را وارد بازار کرده است.

راه‌های ارتباطی با ما
۰۲۱-۴۴۴۴۶۰۱۲
sale@ittelecom.ir
تهران، جنت‌آباد جنوبی، انتهای خیابان چهارباغ غربی، پلاک ۵۵