عملکرد DDM در ترانسیور SFP به چه معنا است
آیا تا به حال پیش آمده است که در زمان بررسی پارامترهای ترانسیور SFP در مورد "پشتیبانی از DDM یا DOM " آشفته و گیج شده باشید؟ قطعا، ترانسیورهای SFP با این عملکرد پشتیبان، از ترانسیورهای بدون چنین عملکردی بهتر هستند. معنای واقعی این عملکرد DDM در ترانسیور SFP چیست و ما چگونه از آن برای تسهیل کارمان استفاده میکنیم؟ در این نوشتار با ما همراه باشید تا پاسخهای تفصیلی را در اختیارتان قرار دهیم.
DDM یا DOM به چه معنی است؟
عملکرد DDM در ترانسیور SFP به مانیتورینگ تشخیص دیجیتال اشاره دارد. یک نوع تکنولوژی است که در ترانسیورهای SFP استفاده میشود و به کاربر نهایی این امکان را میدهد تا پارامترهای ترانسیور را به صورت آنی و در زمان واقعی نظارت کند (مانیتورینگ). پارامترهای مانیتور شده عبارتند از: توان خروجی نوری، توان ورودی نوری، دما، جریان بایاس لیزر (laser bias current) و ولتاژ منبع ترانسیور و غیره.DOM به مانیتورنیگ نوری دیجیتال اشاره دارد. همچنین، تکنولوژی است که به شما اجازه میدهد تا پارامترهای مهم ماژول ترانسیور را به صورت زمان واقعی ببینید (مانیتور کنید). شما میتوانید از DOM برای مانیتور پورتهای TX (ارسال) و RX (دریافت) ماژول و همچنین توان ورودی/ خروجی، دما و ولتاژ استفاده کنید. تکنسینهای شبکه به استناد این پارامترهای مانیتور شده، میتوانند آنها را بررسی کنند و اطمینان حاصل کنند که این ماژول به خوبی کار میکند.عموما، DDM و DOM مشابه یکدیگر هستند. آنها معمولا با هم استفاده میشوند تا عملکرد مانیتورینگ زمان واقعی ترانسیورهای SFP را توصیف کنند.
سه عملکرد DDM در ترانسیور SFP
3 عملکرد برای اجرای دستورات DDM در ترانسیورهای SFP آمده است:
پیش بینی چرخه عمر ماژول
این عدم موفقیت در پیش بینی به مدیران شبکه اجازه میدهد تا شکستهای بالقوه لینکها را پیش از آنکه بر عملکرد سیستم تأثیر بگذارد پیدا کند. از طریق ردیابی خطا، مدیر شبکه میتواند خدمات را به لینک پشتیبان جابجا کند یا ابزارهای مشکوک را به منظور تعمیر سیستم بدون ایجاد اختلال جایگزین کند. با مانیتورینگ زمان واقعی ولتاژ و دمای درون ترانسیور SFP، مدیران میتوانند مشکلات بالقوه را شناسایی کنند. به عنوان مثال، وقتی ولتاژ Vcc بسیار بالا باشد، به از کار افتادن دستگاه CMOS منجر میشود، ولی زمانيکه بیش از حد پایین باشد، لیزر نميتواند کار کند.
پیدا کردن محل خطا
در یک لینک نوری، پیدا کردن محل خطا به منظور اجرای سریع خدمات از اهمیت بالایی برخوردار است. ویژگی منزوی کردن خطا در DDM یا DOM به مدیر سیستم اجازه میدهد تا سریعا لینک خطار را بیابد. از این ویژگی در شناسایی اینکه آیا این خطا در ماژول است یا در خط، و اینکه آیا این خطا در ماژول محلی است یا در ماژول ریموت، استفاده میشود. با مکانیابی سریع خطا، زمان بازیابی هطای سیستم به میزان زیادی کاهش مییابد.
تایید سازگاری ماژول
در زمینه دانستن عملکرد DDM در ترانسیور SFP باید گفت که دیگر کاربست DDM/DOM عبارت است از تایید سازگاری ماژول. تایید این سازگاری برای آنالیز این موضوع استفاده میشود که آیا محیط کار ماژول با دیتا شیت (صفحه مشخصات) یا با استانداردهای مرتبط سازگار است یا نه. عملکرد این ماژول را میتوان تنها در یک محیط کار سازگار تضمین شده است. در غیر این صورت، محیط غیرسازگار موجب کاهش عملکرد ترانسیورها میشود و به اشتباه در انتقال منجر میشود.
چطور از عملکرد DDM در ترانسیور SFP بهره بگیریم؟
در ادامه پنج گام برای اجرای دستورات DDM یا DOM در ترانسیورهای SFP آمده است.
۱. گام اول
فعالسازی مثال: فعال>روتر (حالت EXCEX مجاز را فعال کنید. اگر پیام داد، پسوردتان را وارد کنید.)
۲. گام دوم
پیکربندی ترمینال (کانفیگ) مثال: پیکربندی ترمینال≠روتر (حالت پیکربندی جهانی را وارد میکند.)
۳. گام سوم
تمام انواع ترانسیور مثال: روتز (کانفیگ)≠تمام انواع ترانسیور (به حالت کانفیگ انواع ترانسیور وارد میشود.)
۴. گام چهارم
مانیتورینگ مثال: روتر (نوع - کانفیگ - XCVR)≠مانیتورینگ (مانیتورینگ تمام ترانسیورهای نوری را ممکن میسازد.)
۵. گام پنجم
مانیتورینگ فواصل زمانی مثال: روتر (نوع – کانفیگ - XCVR)≠مانیتورینگ ۵۰۰ فاصله زمانی ((اختیاری) تعیین فاصله زمانی برای مانیتورینگ ترانسیورهای نوری. طیف معتبر از ۳۰۰ تا ۳۶۰۰ ثانیه است، و ارزش پیش فرض ۶۰۰ ثانیه است.)
نتیجهگیری
شما با مطالعه این مقاله به نحوه عملکرد DDM یا DOM پی بردید دانستن عملکرد DDM در ترانسیور SFP به متخصصین شبکه کمک میکند تا سریعا مشکلات درون لینکهای فیبر را پیدا کنند. عملکرد DDM یا DOM کار نگهداری را تسهیل میکند و اعتبار سیستم را بالا میبرد.
آی تی تلکام انواع ترانسیورهای SFP با قابلیت DDM یا DOM را عرضه میکند.
برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق راههای ارتباطی یا تالار گفتگو با ما در تماس باشید.