آی‌تی‌تلکام

تفاوت بین سوئیچ POE و سوئیچ عادی

توضیحات تفاوت بین سوئیچ POE و سوئیچ عادی

اگر در فکر استفاده از سیستم تلفن از طریق IP هستید یا می‌خواهید دوربین‌های امنیتی را به خانه یا محل کار خود اضافه کنید، ممکن است با استفاده ازسوئیچ POE در نظر داشته باشید که هم ارتباطات اینترنتی و هم برق را تأمین کنید. سوئیچ POE (Power over Ethernet) ابزاری است که اتصال شبکه و برق را برای هر دستگاه متصل شده تأمین می‌کند. این به دستگاه‌ها اجازه می‌دهد تا بدون اتصال به برق، کار کنند. امروزه می‌توانید دو نوع دستگاه با قابلیت POE پیدا کنید: تجهیزات تأمین انرژی (PSE) و دستگاه های مجهز به انرژی (PD). گاهی اوقات دستگاه به عنوان PSE و PD عمل می‌کند.

 

شما به راحتی می‌توانید سوئیچ‌های POE را به شبکه‌تان اضافه کنید و به‌جای سوئیچ‌های قدیمی و غیر POE از آن‌ها استفاده کنید. سوئیچ‌های POE مثل سوئیچ‌های معمولی عمل می‌کنند، اما با این ویژگی خاص که برق را هم منتقل می‌کنند. بیشتر دستگاه‌ها با سوئیچ‌های غیر POE سازگارند، بنابراین اگر به دنبال بهبود شبکه‌تان هستید، سوئیچ‌های POE گزینه‌های مناسبی هستند. با خرید سوئیچ PoE، از مزایای این فناوری بهره‌مند شوید و به راحتی برق و داده را به صورت همزمان تأمین کنید. در این مقاله، به بررسی تفاوت‌های سوئیچ‌های POE و سوئیچ‌های عادی می‌پردازیم.

 

چه چیزی سوئیچ را به یک سوئیچPOE تبدیل می کند؟

اساساً، یک سوئیچ اترنت، مانند Netgear 16-Port به بسیاری از دستگاه های LAN (شبکه محلی) شما اجازه می‌دهد تا با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. بیشتر خانه‌هایی که به اینترنت دسترسی دارند غالباً از طریق روتر (اغلب بی‌سیم) این کار را انجام می‌دهند و فقط از آدرس IP استفاده می‌کنند. هنگام ارتقا به خاطر داشته باشید که برای بسیاری از خانه‌ها، مودم و روتر در یک دستگاه جمع شده است. آن دستگاه را با سوئیچ POE (یا هر سوئیچ دیگر) جایگزین نکنید. سوئیچ ها شبیه روترها هستند و معمولاً شامل مودم نیستند. این موارد بیشتر در دفاتر و یا مکان  هایی یافت می‌شوند که دستگاه های زیادی برای برقراری ارتباط شبکه یا در صورت استفاده از بیش از یک آدرس IP به آنها نیاز دارند. 

 

با این وجود، چندین سوئیچ در مقیاس کوچک POE در دسترس هستند که برای شبکه‌های خانگی مانند سوئیچ 8 پورت Netgear مناسب است. یک سوئیچ POE دقیقاً مانند یک سوئیچ عادی عمل می‌کند، با این تفاوت که هم اتصال اینترنت و هم برق را از طریق یک کابل ارائه می دهد. سوئیچ های POE از طریق کابل های اترنت CAT5e، CAT5، CAT6 براحتی کار می‌کنند.

 

کابل‌های اترنت از ۴ جفت سیم‌های رنگی کدگذاری شده تشکیل شده است. برای کار با سوییچ POE، دو جفت از این سیم‌ها برای دریافت و ارسال داده استفاده می‌شود. برای POE دو جفت دیگر دارای یک سیگنال الکتریکی مثبت و منفی هستند که ۲۴ تا ۴۸ ولت برق را برای دستگاه‌های فعال به سوئیچ POE فراهم می‌آورد.

 

این اجازه می‌دهد تا اطلاعات بدون تداخل در شبکه از طریق کابل برق منتقل شوند. با این وجود، اگر یک سوئیچ عادی دارید می‌توانید با اتصال به یک انژکتور POE یا اسپلیتر POE قابلیت POE را در شبکه خود فعال کنید. در نگاه اول، به نظر می‌رسد سوئیچ‌های POE مزایای زیادی نسبت به سوئیچ غیر POE به شما ارائه می‌دهد، اما بیایید نگاهی عمیق‌تر به سوئیچ POE بیندازیم تا مطمئن شویم که آیا این گفته درست است.

 

مزایا و معایب سوئیچ هایPOE

یکی از مزیت‌های مهم سوئیچ‌های POE کاهش هزینه‌های نصب می‌باشد. سوئیچ‌های POE نیاز به کابل‌های برق را از بین می‌برند و بنابراین می‌توانند تعداد کابل‌ها را به نصف کاهش دهند. همچنین در نظر داشته باشید که با محبوبیت و در دسترس بودن بیشتر انواع دستگاه‌های POE، استفاده از آن‌ها به طور فزاینده‌ای رو به افزایش است. 

 

در حال حاضر، سوئیچ‌های POE برای استفاده در تلفن‌های VOIP و سیستم‌های دوربین امنیتی بسیار مناسب هستند. با استفاده از یک سوئیچ شبکه POE، برقراری اتصال و تأمین برق و اینترنت با استفاده از یک کابل بسیار آسان است و دیگر نیازی به منبع تغذیه خارجی ندارید و نصب آن‌ها ساده است. همچنین سوئیچ‌های شبکه POE در بازار موجود هستند که به طور خاص برای سیستم‌های امنیتی خانگی ساخته شده اند، که نصب و راه اندازی آسان برای چندین دوربین، مودم و سرورهای ویدئویی را ارائه می‌دهند. 

 

اگر می‌خواهید دستگاهی را با سوئیچ شبکه POE روشن کنید، POE توانایی آن را ندارد، شما می‌توانید دستگاه را از طریق سیگنال‌های الکتریکی منتقل شده به منبع تغذیه وسایل از طریق یک انژکتور POE فعال کنید. یک انژکتور برق را به کابل شبکه اضافه می‌کند و سپس هر دو را از طریق کابل در اختیار دستگاه قرار می‌دهد. هنگام استفاده از این تکنیک توجه داشته باشید که ولتاژ تولیدی از انژکتور برای دستگاه مورد نظر کافی باشد.

 

هنگام نصب سیستم POE، برخی از عوامل محدود کننده باید در نظر گرفته شوند. سوئیچ‌های POE به طور کلی از کابل‌های ۱۰۰ متری برای منبع تغذیه ۴۸ ولت، یا حدود ۵۰ متر برای ۲۴ ولت پشتیبانی می‌کنند. با این حال، در برخی از سوئیچ‌های POE محدودیت ولتاژ وجود دارد، بنابراین بررسی کنید که دستگاه شما به برق بیشتر از توان سوئیچ POE نیاز ندارد. قبل از خرید بخوبی در این باره تحقیق کنید، زیرا برخی از سوئیچ‌های POE فقط برق چند پورت را تأمین می‌کنند. هیچ چیز در دنیای فناوری کامل نیست، ما در ادامه مطالب به چند مورد دیگر از محدودیت‌های سوئیچ‌های POE اشاره خواهیم کرد:

 

سازگاری دستگاه

 همه دستگاه‌ها با سوئیچ‌های POE سازگار نیستند اما اغلب آنها با اتصال به انژکتور یا اسپلیتر (تقسیم کننده) می‌توانند این مسئله را حل کنند.

  • انژکتور: در این روش دستگاه، شبکه POE را با دستگاه غیر POE متصل می‌کند و برق مورد نیاز توسط انژکتور را تأمین می‌کند.
  • اسپلیتر: برق را تأمین می‌کند، اما انرژی داده را تقسیم کرده و از طریق یک دستگاه ورودی جداگانه به دستگاه غیر POE می‌رساند.

 

فاصله فیزیکی

 اگر برق توسط طول کابل محدود نمی‌شود، اما انتقال داده به 100 متر محدود می‌شود، که می‌تواند عملیات را در فضاهای بزرگ محدود کند. خوشبختانه، این محدودیت با استفاده از POE Ethernet Extender، تا 400 متر برطرف می‌شود و آن را برای شرکت‌های بزرگ‌تر، پردیس‌ها و حتی مراکز بزرگ خرید برطرف می‌کند.

 

مقدار برق

مقدار برق برای هر دستگاه POE وابسته به نسل IEEE 802.3 آن است، با چهار دسته زیر برق تأمین می‌شود که به شرح زیر است:

  • 15.4W: مورد استفاده برای کنترل دستی بیومتریک و 802.11n (برای ارتباطات WLAN).
  • 30.8W: مورد استفاده برای خواننده های RFID، تلفن های IP VOIP و سیستم های هشدار.
  • 60W: مورد استفاده برای لپ تاپ ها، کیوسک های اطلاعاتی و سیستم های فروش.
  • 90-95W: برق کنفرانس های ویدئویی، تلویزیون، وایرلس با برق بالا و سیستم های کامپیوتری بزرگ را می تواند تأمین نماید.

 

چگونه سوئیچPOE را انتخاب کنیم؟

تعداد پورت سوئیچ POE

سوئیچ های POE در پورت های 4 پورت، 8 پورت، 16 پورت، 24 پورت و 48 پورت و غیره موجود هستند. تعداد پورت تا حد زیادی به نیاز واقعی شما، یعنی تعداد دستگاه هایی که باید به آن متصل شود بستگی دارد. به عنوان مثال، اگر به دنبال سوئیچ POE شبکه برای بیش از 4 دوربین هستید، مهم است که شماره پورت را بررسی کنید.

 

نیاز به برق

بعد از یافتن یک سوئیچ POE Ethernet که برق مناسب برای هر پورت را تأمین می کند، عنصر دیگری نیز باید در نظر گرفته شود مقدار برق تولیدی است. طبق استاندارد IEEE 802.3af میزان برق برای 100 متر کابل CAT5 یا CAT 5e تا 12.95 وات است.

 

سوئیچ POE مدیریتی یا غیر مدیریتی

تفاوت اصلی بین سوئیچ POE مدیریتی و غیرمدیریتی در قابلیت تنظیم، امکانات و قیمت آن‌هاست. سوئیچ POE مدیریتی این امکان را فراهم می‌آورد که پروتکل‌های شبکه را پیکربندی کنید، زیرا ویژگی‌هایی مانند IGMP Snooping و VLAN در این سوئیچ‌ها وجود دارد. در مقابل، سوئیچ‌های POE غیرمدیریتی به حالت Plug & Play عمل می‌کنند و نیازی به نصب و پیکربندی ندارند. برای بیشتر شبکه‌های خانگی، یک سوئیچ POE غیرمدیریتی که متناسب با بودجه شما باشد می‌تواند نیازهای برق‌رسانی به دوربین‌های مدار بسته را تأمین کند. بنابراین، با خرید سوئیچ مدیریتی با قابلیت PoE، می‌توانید به راحتی از امکانات این فناوری بهره‌مند شوید.

 

و در آخر اینکه اگر هنوز هم در ذهن شما این سوال مطرح است که کدام یک از سوئیچ‌های POE یا غیر POE می‌تواند پاسخگوی نیازهای شبکه شما باشد باید بگوییم که پاسخ به این سوال بسیار گسترده است زیرا مطمئناً شما می‌خواهید با انتخاب تنظیمات شبکه که از POE استفاده می‌کند، همگام با فناوری و مزایای گسترش دهنده آن باشید. سوالی مهمی که باید از خود بپرسید این است که کدام سوئیچ POE با در نظر گرفتن مقدار برق تولیدی، سازگاری با تجهیزات شبکه موجود و چیدمان فیزیکی، بهترین نیازهای فنی شبکه شما را برآورده می‌کند؟

راه‌های ارتباطی با ما
۰۲۱-۴۴۴۴۶۰۱۲
sale@ittelecom.ir
تهران، جنت‌آباد جنوبی، انتهای خیابان چهارباغ غربی، پلاک ۵۵